četrtek, 20. november 2008

Irski potepuhi na zmenku, 19.11.2008

Najprej bom čestitala kar v imenu celotne ekipe našima gostiteljema na Irskem, Barbari in Jankotu za novo družinsko članico hčerkico Ulo. Mi smo jo včeraj že videli na slikicah in je pravi mali sonček.
ČESTITAMO!

In sedaj bom kar nadaljevala v mojem stilu:-)
Dobili smo se kar v Ginnessu. Kljub temu, da nas je šlo 9 teptat Irsko zemljo, se nam je uspelo dobiti tudi v polnem številu kar v Ljubljani. Malo smo se poveselili, nasmejali, izmenjali informacije. Teme za pogovor tudi tokrat ni zmanjkalo. Večer smo zaključili ob gledanju filmčka, ki je nastajal na Irskem. Je sicer zelo dolg, a to ni niti tako napačno, saj ima vsak svoj okus in potem si lahko pogledamo tisto, kar vsakega posameznika zares veseli.
Da še enkrat naštejem face, ki jih boste zagledali na fotkah: Barbara, Benjamin, Irena, Janez, Matej, Natalija, Patricija, Rudi in Tomaž.Dragi irski potepuhi, hvala vam za vse in uživajte do našega naslednjega snidenja. Sicer pa bi se res lahko podali na Škotsko, glede na to, da smo jo spet omenjali.
Objemček vsem skupaj in upam, da ste imeli tako lepo kot jaz.
Tici

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

kar sem iskal, hvala

Anonimni pravi ...

Super blog...Sama si želim nekoč na Irsko. Ravno gledam cene potovanj preko agencij in so visooooke. Mogoče vi organizirate kakšna vodena potovanja po Irski (cenovno ugodnejša?) Kakšen način potovanja priporočate? ;)